ČSOB POJIŠTĚNÍ

28.04.2016 15:51

Zdravím všechny taneční fanoušky, sportovce, rodiče a další členy skupiny,

tímto příspěvkem bych rád upozornil na to, že již několik měsíců funguji jako pojišťovací poradce pro ČSOB pojišťovnu a rád bych vám všem chtěl nabídnout své služby.

 Ty z vás, kteří mě neznají, bych rád informoval, že dříve jsem působil jako člen taneční skupiny Beat Generation pod vedením Romana Krátkého. Na základě dlouhodobých zkušeností vím, že při tancování a dalších sportech se dá lehce přijít k úrazu, který není vždy úplně banální. Proto bych vám rád poskytl příležitost se nezávazně sejít, probrat řešení, které se nabízí formou úrazového pojištění a postavit individuální kalkulaci dle vašich požadavků pro případ, že by se něco takového stalo právě vašim dětem, nebo Vám.

V případě zájmu mě prosím kontaktujte na telefon: 721 716 263,                                                                         email: petr.sykora@obchod.csobpoj.cz,                                                                                                             nebo na můj Facebookový  profil (Petr Syky Sýkora) formou zprávy.

Díky za pozornost!

Kontakt

STREET DANCE MDK SOKOLOV Adresa: náměstí Budovatelů
356 01 Sokolov
Telefon:359 808 729
Roman Krátký
+420 774 998 488
roman-kratky@email.cz